Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 151
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 17.02.09
Medale:
Brak
|
Które pytania do Rowling podobały wam się najbardziej? A może coś was rozśmieszyło? Czy macie upodobania takie jak Rowling?
Piszcie tu, co sądzicie na temat tej książki!
Mi na przykład podobało się pytanie o najwcześniejsze wspomnienie Joanne .
CHROŃ NAS RAVENCLAWIE!
Pozdrawiam wszystkich na Hogs! Ciebie również, drogi Gościu!
Pozdrawiam w szczególności użytkowników o nickach: Emily Riddle, Lily Luna Potter, Hermione, Narcyza_Malfoy95, Ami, Madlenne, Rewolucja, Luna772 Herma-aga23, Acti-Dolores, Gosia Black, Fanka Syriusza Blacka, Bonnie313, poppi94, Elfka oraz Luna Watson! Jesteście super!!!
|
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 42
Data rejestracji: 25.07.09
Medale:
Brak
|
Jej życie było ciekawe i pełne zakrętów i wybojów lecz wybrnęła z tego ... tak jak widać
Książka bardzo mi się podobała ale mogłaby być dłuższa  |
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Goblin
Punktów: 31
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 02.01.11
Medale:
Brak
|
Ta książka jest super! Zadna książka nie może być lepsza gdy ta istnieje! a tak szczerze to była lekko nudnawa |
Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2508
Data rejestracji: 02.04.10
Medale:
Brak
|
Jeszcze tej książki nie czytałam, ani nawet jeszcze nie kupiłam, ale mam nadzieję, że za niedługo będzie mi dane przeczytać to od deski do deski . Ta książka na pewno wiele wyjaśnia, na pewno jest ciekawa, ale szerszej opinii nie mogę wyrazić, bo prawie nic o niej nie wiem .
Mówią o mnie ''córka diabła'' - temu nie zaprzeczę ani ja, ani ktos, kto mnie dobrze zna  .
Pozdrawiam wszystkich tych, którzy mnie pozdrawiają 
|