Dom:Slytherin Ranga: Trzecioroczniak Punktów: 149 Ostrzeżeń: 0 Postów: 38 Data rejestracji: 29.07.11 Medale: Brak
Och, jeżeli chodzi o mnie to zawsze wzruszała mnie piosenka
Lionela Richie - Hello, a teraz jeszcze bardziej cover z Glee: YouTube Video
Nie słucham zbyt często muzyki, i jeśli chodzi o "wzruszające", to kojarzę muzykę z filmikiem/filmem, w którym była, np. mam sentyment do piosenek z fanvidów z Drarry tylko dlatego, że filmik mi się spodobał, niekoniecznie piosenka. Dobra, namieszałam. Na przykład utwór Imagine me without you z filmiku Ariel Lindt. Nie wiem, czy uznałabym tą nutę za wzruszającą (pff, wcale bym tego nie słuchała), ale przez filmik tak jest (no, mniej więcej o to mi we wstępie chodziło XD). No i Lithium Evanescence. I Rainbow Girll. Czemu to jest dla mnie wzruszające? Bo usłyszałam to pierwszy raz na dA Pacthesis, dokładniej tu, po uprzednim zagraniu w jej dating simy i po przywiązaniu się do chłopaków. Oprócz tego.. no nie wiem, może In Noctem z HBP. I Perfect Hedleya - znów przez Drarry. Może jeszcze Sign 0 Chouchou. My sweet Prince Placebo i Reset (Thank you) z gry Okami... ogólnie OST z tejże gry... no, trochę się tego nazbierało jak na mnie.
Wah, zapomniałabym o Cherish by Ai Otsuka.
-The Truth
- My Bloody Valentine
- Emotionless
- March on
Green Day- Viva La gloria
System of a down
-Soldier Side
- Lonely Day
- Hypnotize
i wiele innych
Avril Lavigne - When You're Gone
Green Day-21 guns
Blue Cafe - On my road
Gdy słyszę te piosenki Serce mi się kroi!
Komu figla zaserwują.
Duchów tych się trzeba bać,
Nie wiesz, co się może stać!
Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie...
Kłotnia Lily i Snape'a
Była noc. Lily w koszuli nocnej stała z założonymi rękami przed portretem Grubej
Damy u wejścia do Wieży Gryffindoru.
- Przyszłam tylko dlatego, bo Mary powiedziała mi o twojej groźbie, że będziesz tu
spać.
- Tak. I zrobiłbym to. Nigdy nie chciałem nazwać cię szlamą, po prostu...
- Wymknęło ci się? - W głosie Lily nie było współczucia. - Już za późno. Usprawiedliwiałam cię przez całe lata. Nikt z moich przyjaciół nie rozumie, dlaczego w ogóle z tobą rozmawiam. Z tobą i twoimi kolegami, śmierciożercami. Widzisz, nawet nie zaprzeczasz! Nawet nie zaprzeczasz, kim zamierzacie się stać! Nie możecie się doczekać, aż dołączycie do Sam - Wiesz - Kogo, prawda?
Tak, jest taka piosenka i większość osób uważa, że nie ma w niej nic wzruszającego. No ale różne gusta. Dobrze, do rzeczy. Piosenką tą jest...
21 Guns, zespołu Green Day.
Jest jeszcze jedna, zespołu Simple Plan. Welcome to my life. Kocham je obie <3
Możecie się śmiać lub nie, ale łzy w oczach mam, gdy oglądam opening "Króla lwa" (piosenka "Krąg życia" ). Nie wiem czy to wspomnienia związane z tym filmem, czy świadomość tego, że jest smutny i piękny powoduje moje łzy.
Nie mogę też zapomnieć o niesamowitym "Always" Bon Jovi (oni w ogóle mają piękne piosenki), "Every rose has its thorn" Poison (uspokaja mnie... bardzo) oraz "Tears in Heaven" Erica Claptona oczywiście (już sama wiedza w jakim momencie jego życia ta piosenka powstała jest bardzo smutna).
Edyta Bartosiewicz- Ostatni, choć wolę w interpretacji Dawida Kwiatkowskiego (taaa),
Zegarmistrz Światła - Grechuty,
Chciałbym Umrzeć Z Miłości - Myslovitz
Birdy- People help the people,
Tomaszów i Pocałunki Ewy Demarczyk... Na razie tylko tyle sobie przypominam Ach! No i oczywiście, Kołysanka-Dżemu.
Adele - Someone Like You
Adele - Turning Tables
Demi Lovato - Skyscraper
Taylor Swift - Love Story
Taylor Swift - Back To December
Taylor Swift - Invisible
Taylor Swift - Breahte
Queen - Who Wants To Live Forever
Dom:Ravenclaw Ranga: Członek Brygady Inkwizycyjnej Punktów: 521 Ostrzeżeń: 0 Postów: 198 Data rejestracji: 01.11.12 Medale: Brak
JoJo - Fly away
Ewa Farna - Nie jesteś wyspą
Sylwia Grzeszczak - Najprzytulniej
Rihanna - Rehab
Rihanna - Love the way you lie
JoJo - Too little too late
Honey - Hangover
Demi Lovato - Skyscraper
Demi Lovato - For the love of a daughter
Evanescence - Bring me to life
Evanescence - My heart is broken
Przepiękna piosenka, naprawdę, uwielbiam ją. http://www.youtub...9lwUDy5EGA
Drogi UÄÂÄšÄĂĹĄÄšÂytkowniku, w ramach naszej strony stosowane sĂÂĂÂÄÂĂ pliki cookies. Ich celem jest ÄÂÄšÄÄÂĂÂwiadczenie usÄÂÄšÄÄÂĂÂug na najwyÄÂÄšÄĂĹĄÄšÂszym poziomie, w tym rÄÂĂÂĂĹĄĂÂwnieÄÂÄšÄÝ̠dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawieÄÂÄšÄÄÂĂ przeglĂÂĂÂÄÂĂ darki dotyczĂÂĂÂÄÂĂ cych cookies oznacza, ÄÂÄšÄĂĹĄÄšÂe bĂÂĂÂÄÂĂÂdĂÂĂÂÄÂĂ one umieszczane w Twoim urzĂÂĂÂÄÂĂ dzeniu. W kaÄÂÄšÄĂĹĄÄšÂdej chwili moÄÂÄšÄĂĹĄÄšÂesz dokonaĂÂĂÂÄÂĂ zmiany ustawieÄÂÄšÄÄÂĂ przeglĂÂĂÂÄÂĂ darki dotyczĂÂĂÂÄÂĂ cych cookies - wiĂÂĂÂÄÂĂÂcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatnoÄÂÄšÄÄÂĂÂci.