Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Ranga: Sklepikarz z Hogsmeade
Punktów: 800
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 29.08.08
Medale:
Brak
|
Słucham trochę reggae. Na prawdę spoko muzyka. Fakt, że nie od początku mi się podobała. Zespół Enej (chociaż nie wiem czy ich muzykę uznacie za reggae) na pierwszej płycie ma trochę reggae(bo słucham ich). Ale jednak wolę ska. 

Dom: Gryffindor
Ranga: Portret w gabinecie dyrektora
Punktów: 5238
Ostrzeżeń: 3
Data rejestracji: 16.03.11
Medale:
Brak
|
Ja raczej nie słucham raggae( dobrze napisałam?)
Moje koleżanki szaleją za Bednarkiem. Ma swój zespół i kilka piosenek. Mi nie przypadły do gustu. Ale muszę przyznać, że w "Mam Talent" naprawdę fajnie zaśpiewałł kilka utworów( sam zinterpretował( nie wiem, jak to określić))  |
Użytkownik

Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego
Punktów: 70
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 12.09.13
Medale:
Brak
|
Ja kiedys sluchalam po trochu wszystkiego. Potem poznalam GrubSona i on 'nakierował' mnie troche na reggae dzieki piosence Mesajah ft. GrubSon-Ludzie prości
stwierdziłam że fajnie to brzmi i zaczelam przeszukiwac ciekawych kawalkow na yt
tak poznalam natural dread killaz, Talliba, Eastwest rockers, Jamala itp.
r11; Pan Lunatyk przesyła wyrazy szacunku profesorowi Snape'owi i uprasza go, by zechciał nie wtykać swojego długiego nochala w sprawy innych ludzi. r11; Pan Rogacz zgadza się z panem Lunatykiem i pragnie dodać, że profesor Snape jest wrednym głupolem. r11; Pan Łapa pragnie wyrazić swoje zdumienie, jak taki kretyn mógł zostać profesorem. r11; Pan Glizdogon życzy profesorowi Snape'owi miłego dnia i radzi mu umyć włosy, bo kleją się od łoju.
Łapa, Rogacz, Lunatyk! 
|
Użytkownik

Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2519
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 24.09.11
Medale:
Brak
|
Lubie reggae jak jakaś piosenka wpadnie w ucho to jej słucham. Od razu zespoły... nie za bardzo, ja wolę słuchać Króla Reggae, którym oczywiście jest Bob Marley ma wiele fajnych piosenek, które chyba każdy, chociażby ze słyszenia zna 
|