· Tenis stołowy |
^Lady Holmes
|
Dodany dnia 25-12-2009 08:59
|
Administrator

Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 29123
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 21.11.09
Medale:
Brak
|
Ja lubię grać w ping - ponga, aczkolwiek nie mam jakichś wielkich osiągnięć.
Tylko kilka razy byłam na jakichś zawodach.
A w samego ping - ponga to strasznie lubię grać (raz w tygodniu na w-fie w niego gramy). |
 |
|
|
~hermiona27
|
Dodany dnia 10-01-2010 20:24
|
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 290
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 01.01.10
Medale:
Brak
|
Lubię grać w ping-ponga. Nawet kiedyś w 5 klasie zdobyłam srebrny medal na turnieju gminnym.
CHROŃ NAS GRYFFINDORZE
|
 |
|
|
~PaniWeasley
|
Dodany dnia 10-01-2010 21:07
|
Użytkownik

Ranga: Wybitny Uczeń
Punktów: 619
Data rejestracji: 15.07.09
Medale:
Brak
|
Nie lubię tej gry, bo w gimnazjum graliśmy w to na lekcjach w-fu.
No... raz w tygodniu, przez 3 lata, ale to i tak było za dużo.
Zawsze pierwsza siadałam na ławce i buntowałam klasę, wtedy nam nauczycielka zmieniła zajęcie Stare dzieje.
|
 |
|
|
~nicram993
|
Dodany dnia 14-03-2010 08:19
|
Użytkownik

Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego
Punktów: 57
Data rejestracji: 09.03.10
Medale:
Brak
|
Dawno temu w podstawówce to na każdej przerwie się grało. Byłem nawet mistrzem szkoły w zawodach a teraz to już nie mam gdzie grać |
 |
|
|
~aniutek96
|
Dodany dnia 14-03-2010 11:04
|
Użytkownik

Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2703
Data rejestracji: 14.10.09
Medale:
Brak
|
Lubię grać, ale jakoś szczególnie dobra to nie jestem. Na zawodach żadnych nie byłam i zapewne nie będe. xD
|
 |
|
|
~Peepsyble
|
Dodany dnia 14-03-2010 12:29
|
Użytkownik

Dom: Hufflepuff
Ranga: Dziedzic Hufflepuff
Punktów: 6158
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
Brak
|
Dla mnie to jest dość osobliwa gra. Jakoś specjalnie za nią nie przepadam, bo poziom naszej, klasowej gry jest dość niski, więc automatycznie o samej grze mam niskie mniemanie. Ale mniejsza. Czasami gramy na wf'ie co zwykle ogranicza się do machania ręką i ganiania za piłką po całym holu. Nie przepadam. |
 |
|
|
~Rewolucja
|
Dodany dnia 14-03-2010 12:57
|
Użytkownik

Ranga: Dyrektor Hogwartu
Punktów: 4576
Data rejestracji: 25.08.08
Medale:
Brak
|
Przepadam za tenisem, po prostu uwielbiam tę grę. Z tenisem stołowym to już inna historia, choć też czasem grywam w niego, gdy mam zwolnienie na wf. 
Jak dla mnie to trudna gra, chyba nigdy nie opanuję tych wszystkich zasad. Nie wiem nawet ile jest setów i do ilu punktów w tych setach się gra.Na szczęście wiem jak wygląda piłeczka. ;D
Całkiem przyjemny sport, lecz gdybym miała wybierać, wybrałabym tenis na korcie - nie na małym stoliku. Trudność tej gry - bynajmniej dla mnie, polega na trafieniu w piłkę, tak aby poleciała na drugi koniec "boiska".
Cóż, gra godna polecenia, ale tylko dla osób, które potrafią kontrolować i koordynować swoje ruchy. ;p
z chłopakami piję wino!
|
 |
|
|
~Bella1918
|
Dodany dnia 10-04-2010 21:54
|
Użytkownik

Ranga: Prefekt Slytherinu
Punktów: 458
Data rejestracji: 25.07.09
Medale:
Brak
|
Bardzo lubię grać w tenisa stołowego. Nawet stół stoi u mnie w domu Nie gram na jakiś zawodach, najczęściej z przyjaciółmi.
STRZEŻ NAS SLYTHERINIE!
|
 |
|
|
~ta sama maggie
|
Dodany dnia 30-05-2010 19:54
|
Użytkownik

Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2220
Data rejestracji: 07.05.10
Medale:
Brak
|
w tenisa gram w szkole chociaz na wiosce na świetlicy mamy stół ale jakoś nie chce mi sie tam chodzić
Jestem całkiem niezła moge szczerze powiedziec w tamtym roku pojechałam na powiatowe zawody nie wygrałam ale już ten wyjazd to chyba była oznaka że jestem najlepsza ze szkoły
Teraz już jakoś gram gorzej znudziło mi się |
 |
|
|
~Eisblume
|
Dodany dnia 30-05-2010 21:19
|
Użytkownik

Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1201
Data rejestracji: 04.05.10
Medale:
Brak
|
Czasem gram, ale tylko dlatego żeby się pośmiać. Jestem całkowitym beztalenciem w tej dziedzinie sportu. Za to uwielbiam tenis ziemny.
 |
|
|
!Tom_Riddle
|
Dodany dnia 26-06-2010 19:28
|
VIP

Punktów: 17516
Data rejestracji: 05.04.10
Medale:
|
O tak! Tenis stołowy jest świetną grą, która wymaga od grającego niesamowitych umiejętności. Trzeba być zwinnym, mieć oczy dookoła głowy, umieć utrzymać równowagę i niekiedy przydaje się również siła. Kiedyś startowałem w Mistrzostwach Szkoły w Tenisa Stołowego (było to w gimnazjum) i udało mi się wyjść z grupy, ale niestety odpadłem po kolejnych rozgrywkach, ponieważ trafiałem na niezłych graczy. Obecnie podszkoliłem się nieco i moje zmagania z najlepszymi są na naprawdę wysokim poziomie |
 |
|
|
~Maly1920r
|
Dodany dnia 03-07-2010 14:13
|
Użytkownik

Ranga: Skrzat domowy
Punktów: 15
Data rejestracji: 28.06.10
Medale:
Brak
|
Ja nie lubie zabardzo Tenisa stołowego ale niestety w roku szkolnym musze codzien grac w tenisa idzie wytrzymac ale jak mam grac 5dni po 2 godziny to po miesiacu sie odechciewa no ale juz nie bede musiał chodzic na tenis
RUCH RUCH HKS ) |
 |
|
|
~Crazy Flower
|
Dodany dnia 03-07-2010 14:26
|
Użytkownik

Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2153
Data rejestracji: 20.06.10
Medale:
Brak
|
Gramy w szkole w pingla i dość dobrze umiem Rozwalam nawet czasem chłopaków Fajna gra, zwłasza jak się ma fajną paletkę 
|
~Voronwe
|
Dodany dnia 08-07-2010 18:04
|
Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 93
Data rejestracji: 13.06.10
Medale:
Brak
|
Lubię bardzo tenisa stołowego, chociaż ostatnio rzadko mam przyjemność gry w niego. W przeszłości brałem udział w wielu turniejach międzyszkolnych, ale to bardzo dawno temu. Jest to jedna z moich ulubionych dyscyplin sportowych, obok siatkówki i kolarstwa. |
 |
|
|
~Narciss
|
Dodany dnia 13-07-2010 12:30
|
Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 224
Data rejestracji: 11.07.10
Medale:
Brak
|
Uwielbiam tenis stołowy. Często wygrywam, ale jeszcze nie byłem na zawodach. Szkoda. Na WF rzadko graliśmy w tenisa, przeważnie z tydzień- dwa tygodnie.
co do tej pierwszej.
Żona do męża:
Gdybyś mnie kochał tak,
jak ja kocham ciebie,
kochałbyś mnie bardziej
niż mnie kochasz.
Pozdrawiam was wszystkich, a z szczególnością tą osobę o nicku: drogi Gościu.
|
 |
|
|
~Lapa
|
Dodany dnia 13-07-2010 14:44
|
Użytkownik

Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2607
Data rejestracji: 01.05.09
Medale:
Brak
|
Ja uwielbiam Tenis stołowy. Nawet inwestuje w całkiem niezły sprzęt do gry i mam swoje osiągnięcia. 2 złote medale. Jeden w konkursie klasowym drugi w szkolnym. 4 srebrne (w tym jeden drużynowo). Chociaż od jakiegoś czasu przestałem (jakoś ze 2 lata czyli od gimnazjum) to ciągle lubię sobie popykać.
PZDR dla wszystkich, którzy lubią ten sport
|
 |
|
|
~wiktordogan
|
Dodany dnia 13-07-2010 23:09
|
Użytkownik

Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 241
Ostrzeżeń: 3
Data rejestracji: 27.08.08
Medale:
Brak
|
Nie lubię ping ponga. Jestem w nim beznadziejny. Zawsze przegrywam i źle serwuję. Okropność! |
 |
|
|
^raven
|
Dodany dnia 04-04-2013 19:52
|
Administrator

Dom: Bezdomny
Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -1
Data rejestracji: 03.01.13
Medale:
|
Bardzo lubię grać w tenisa stołowego (to, że nie umiem, jest mało istotne), większość wolnego czasu na koloniach spędzałam w sali ze stołem do ping-ponga. Ale to zamierzchła przeszłość. Czasem grałam w to na lekcjach wf-u w gimnazjum, w liceum nieco częściej. Większość dziewczyn nudziła się po kwadransie, ja z koleżanką byłyśmy w stanie odbijać piłeczki przez 45 minut i jeszcze na przerwie ucieszyłam się baaardzo, kiedy w ubiegłym roku w parku w mojej miejscowości ustawiono stoły do ping-ponga (oprócz tego są piłkarzyki i plansze szachowe), w wolnych chwilach chętnie się tam wybierałam ze znajomymi. Mistrzowskiego poziomu żadne z nas nie prezentuje, ale czas mija w sympatycznej atmosferze. Więc z niecierpliwością czekam na wiosnę.
And it's hard to figure out what's real and what's pretend
ZYCIĘŻĄ CI, CO NIENAWIŚCIĄ SILNI SZYDZĄ Z INNYCH
I'm not living, I'm just killing time.
Alergia. Na życie.
|
 |
|
|
!mniszek_pospolity
|
Dodany dnia 04-04-2013 20:09
|
VIP

Punktów: 256094
Data rejestracji: 15.12.12
Medale:
Brak
|
Moje umiejętności w tej dyscyplinie można przyrównać do zdolności Filcha w czarowaniu . Podczas kolonii, czy obozów zawsze unikałem gry w "to coś" jak diabeł święconej wody...Nawet, kiedy za oknami lał deszcz i wszyscy udawali się na świetlicę, aby poodbijać sobie piłeczkę paletkami, to ja ubierałem korki,getry i z piłką na zabłocone boisko uciekałem . Opiekunowie i inni uczestnicy obozu pytali, czy mam dobrze w głowie. Odpowiadałem, że przez takie myślenie jak oni prezentują, to Polska w 1974 przegrała półfinał z Niemcami ( słynny "mecz na wodzie" )
Kiedyś byłem "zmuszony" do tej wątpliwej przyjemności...po 30 minutach zacząłem żałować, że nie było końca świata (21.12.2012) - wcześniej, to w gimnazjum jak wiedziałem, że mamy grać w ping-ponga, to udawałem, że stroju zapomniałem...Na jednej z kolonii zdarzyło mi się coś przeskrobać ( nie wiem już co dokładanie ), a opiekunka grupy chciała mnie przykładnie ukarać. Jedna z dziewczyn podsunęła jej drastyczną myśl : "To proste, proszę kazać mu grać w ping-ponga..."
Edytowane przez mniszek_pospolity dnia 04-04-2013 20:11 |
 |
|
|
~Agnes00
|
Dodany dnia 02-01-2015 18:59
|
Użytkownik

Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 367
Data rejestracji: 01.04.14
Medale:
Brak
|
Tak to mój ulubiony sport. Oprócz gry dla przyjemności jeżdżę też na turniej, chociaż dopiero zaczynam tak na prawdę grać w tenisa stołowego.
|