· xD, <3, ^^, $w3eT, kOfFaNe, itd. |
!Dominika
|
Dodany dnia 26-08-2008 23:13
|
VIP

Dom: Ravenclaw
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2702
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 25.08.08
Medale:
Brak
|
Emotki same w sobie mi nie przeszkadzają, o ile nie jest ich za dużo, sama czasami używam, ale w rozsądnej ilości.
Pokemonów nienawidzę, nie mogę patrzeć jak mi ktoś tak piszę. Zresztą często to mam problemy z rozszyfrowaniem takiego pisma, więc wtedy po prostu sobie daję spokój.
kto je tutaj siał dziewczyno.
|
 |
|
|
~Bad Girl
|
Dodany dnia 26-08-2008 23:29
|
Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Przeciętny Uczeń
Punktów: 171
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
Brak
|
emotki mi nie przeszkadzają, sama używam ich bardzio często, gdy się wypowiadam na jakimś forum lub z kimś rozmawiam. Ale nie toleruję ich w żadnym wypadku np. w artykułach. Nie cierpię też pisma pokemonowego i słów typu koffam itd. SłOdKiE pismo też nie dla mnie. Nie cierpię tego.
|
|
~just_tina
|
Dodany dnia 26-08-2008 23:29
|
Użytkownik

Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 417
Medale:
Brak
|
Jeżeli chodzi o same emotki to raczej mi nie przeszkadzają ale jak ktoś wkłada je w co drugie słowo to zaczynam się irytować.
Wkurza mnie jak nie mogę odszyfrować co ktoś nagryzmolił ale staram się tym zbytnionie przejmować.
Gorzej jak ktoś zaczyna pisać w stylu
"Pozdrufffka l@ KoffffanyH ZiOmkuffff" <- TO mnie przeraża. Ludzie zapominają o ortografii i robią się na Czesia z "Włatców Much", który to już w ogóle porażka.
Niemniej jednak w większości przypadków jednak trzymam język za zębami w myśl świętej zasady mojej mamusi
DAJ SE LUZ ŻYCIA SZKODA NA PIERDOŁY! 
|
~Triniti
|
Dodany dnia 26-08-2008 23:53
|
Użytkownik

Dom: Hufflepuff
Punktów: 294
Medale:
Brak
|
Ja tam emotki lubię. Mi nie przeszkadzają ale bez przesady nie 10 pod rząd ale co jakiś czas. Co do Pokemonów .. to żal patrzeć na zdania a'la: K0FfF@M W@$. Zresztą za zwyczaj nie wiadomo co co chodzi bo czasem aż trudno rozszyfrować. Nie cierpię Dzieci Neo, Trolli i w ogóle tej całej głupiej mody na pisanie z błędami ;/
|
~Aranoisiv
|
Dodany dnia 27-08-2008 00:11
|
Użytkownik

Ranga: Opiekun Ravenclawu
Punktów: 3393
Medale:
|
Ja też nie będę oryginalna. Emotki toleruję w normalnych ilościach, a sama używam tylko , i ^^. Czasem - bardzo rzadko - użyję jeszcze :*. Pisma pokemonów używam czasem dla żartu, ale nigdy normalnie. Tego się po prostu nie da czytać, a pisze się strasznie powoli! |
 |
|
|
~Nemesis
|
Dodany dnia 27-08-2008 00:14
|
Użytkownik

Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 232
Medale:
Brak
|
Oooo, jest taka jedna emotka, która mnie dobija: . Jest tak debilna, że jak widzę, że ktoś ją wstawia to od razu mi się źle kojarzy. Cóż pokemony zawsze mnie denerwowały, moim zdaniem takim pismem posługują się dwunastolatki, które dopiero co założyły internet. No wybaczcie, ale czy wstawianie 4 zamiast A nie wzbudza u Was odrazy i uczucia przykrości?

|
 |
|
|
~BellatrixLestrange
|
Dodany dnia 27-08-2008 00:19
|
Użytkownik

Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1269
Ostrzeżeń: 2
Medale:
Brak
|
Do emot nic nie mam, sama ich używam, ale nie do przesady.
Takie coś:

nie wchodzi w grę...
A co do "pokemonów" to uważam ich za kompletnych dzieciaków.
Sama czasem użyję słowa "koffam" czy "znakooff" ale zdarza sie to naprawdę bardzo rzadko. I nA pEwNo NiE pIsZe TaK =/ To chyba na tyle ;] |
 |
|
|
~Vithica
|
Dodany dnia 27-08-2008 00:38
|
Użytkownik

Punktów: 300
Medale:
Brak
|
Jeśli mam styczność z osobą powyżej 15-roku życia, która nie wyrosła z czegoś takiego
Hm, hm. Ja czegoś takiego nigdy nie miałam 
No właśnie. Ja kocham emotki. No, ale bez przesady. Jedna czy dwie, ale na tym poprzestając.
pOkEmOnY są dla mnie postaciami strasznymi. Po spotkaniu z takimi sięgam po nonsensopedię 
|
|
~Cee
|
Dodany dnia 27-08-2008 00:45
|
Użytkownik

Dom: Hufflepuff
Ranga: Dziedzic Hufflepuff
Punktów: 6020
Medale:
Brak
|
Nemesis i ja wprost nienawidzimy właśnie tej jednej wspomnianej przez nią emotki:  . Doprowadza mnie wprost do szału. Sama również używam emotek, ale raz na kilka zdań, a nie 50 w jednym zdaniu. ^^
Pokemony są często spamerami - zauważyłam na Hogsmeade. I bardzo lubię HSM - w większości, nie wszyscy, piszą płytkie teksty. Nie cierpię takich osób, a że jestem cholerykiem, to nie mogę nie wybuchnąć, gdy widzę coś takiego. ;p
Ach, i jeszcze bardzo często coś takiego piszą sweetaśne dziewczyny, z masą pudru na mordzie i różowymi ciuszkami, czyli plastiki i barbie.
Edytowane przez Cee dnia 03-11-2008 19:25 |
 |
|
|
~Madame_Uszka
|
Dodany dnia 27-08-2008 00:48
|
Użytkownik

Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 146
Medale:
Brak
|
Co do emotek to mi nie przeszkadzają, bo co one winne? Chyba, ze ktoś pisze arta, albo jakieś opowiadanie i wtedy je wstawia...
Pokemony... to już raczej nie moja sprawa, że ktoś pisze $ŁŁŁ!^|^@$/\/Y/\/\ []D!$/\/\3/\/\ jeśli komus to imponuje to proszę bardzo... Tylko niech nie pisze tym pokemioniastym pismem na normalnych forach, tylko poszuka jakiegoś specjalnego dla pokemnów...
|
 |
|
|
~Hermiona_Lily_tusia
|
Dodany dnia 27-08-2008 01:06
|
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Prefekt Gryffindoru
Punktów: 431
Ostrzeżeń: 2
Medale:
Brak
|
Osobiście lubię emotikony. Lecz już pokemony, to przesada. A zdrobnienie stylu koffam, komcie itp. można użyć raz na jakiś czas, lecz nie nałogowo i nie każde słowo w zdaniu, bo nie dobrze może się zrobić
|
~Paula13
|
Dodany dnia 27-08-2008 12:31
|
Użytkownik

Ranga: Sześcioroczniak
Punktów: 597
Medale:
Brak
|
O niee, jakie to jest wkurzające.
Mam taką koleżankę, która wszędzie gdzie tylko się da wciska emoty i jakieś głupie znaczy, i myśli, że jest taka trendy i w ogóle...
Moimi ulubionymi są " " i "^^", czasami mi się jeszcze zdarzy coś innego wstawić, ale większość tych znaczków jest głupia.
|
~Lucexide
|
Dodany dnia 27-08-2008 12:53
|
Użytkownik

Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 157
Data rejestracji: 27.08.08
Medale:
Brak
|
Jeśli chodzi o '' '' i '' ^^ " i emotikony to nie mam nic przeciwko, sama je często używam.
Ale nienawidzę takich wyrażeń jak cio, koffaniutka, sweetasny, oraz pisania trawką. :/ |
 |
|
|
~Irreplaceable_
|
Dodany dnia 28-08-2008 22:49
|
Użytkownik

Ranga: Minister Magii
Punktów: 2090
Medale:
|
JeSt To SuPeR! x DDD
Alez mnie to wkurza... ile to trzeba się narobić takich głupich i bezsensownych emotek, nazw PoKemonowych x D Nie cierpię tego ;f Dla mnie to chore..
Czytałam bloga ostatnio, który był całkowicie zapisany przez pewną 17-latkę, pokamonami właśnie. Ja wolę sobie życie ułatwiać, niż utrudniać ^^ |
 |
|
|
~Nice by Night
|
Dodany dnia 29-08-2008 01:55
|
Użytkownik

Ranga: Dorosły Czarodziej
Punktów: 878
Data rejestracji: 28.08.08
Medale:
Brak
|
Nienawidzę, kurrrr** nienawidzę! Posiesiłabym, rozstrzelała, zrobiła texańską masakrę piłą mechaniczną temu kto to wymyślił!!! Najbardziej mnie irytuje ^^ - obowiązkowo 1 miejsce!
Następnie:
x3, ;3, , , xF itepe.... ogólnie nie używam gg - irytuje mnie bardzo. Jedynie z emotów lubię <faja> i <cwaniak2> |
 |
|
|
!Guardian
|
Dodany dnia 07-09-2008 13:44
|
VIP

Ranga: Lord
Punktów: 20057
Data rejestracji: 02.08.08
Medale:
|
Co do emotikonek, to sam ich używam, czasami zbyt często, ale jeżeli ktoś faktycznie nagminnie z nich korzysta to tego nie lubię. Jeśli chodzi o pismo typu pokemon, to jestem absolutnie przeciw. Nie znoszę tego i po prostu krótko mówiąc, bolą mnie oczy po przeczytaniu kilku wyrazów napisanych takim stylem. Żeby jeszcze było mało, to często mam problem z rozszyfrowaniem co tam jest napisane... Oczywiście czasami używam takiego pisma dla żartu, ale tylko dla żartu. A jeszcze odnośnie pokemonowych określonek... Nie trawię tego... ;f Polski język ma tyle słów, że nie rozumiem po co go w taki sposób niszczyć zapożyczając określenia typu: sweet, które nie dość, że są obce to dziecinnie i głupio brzmią. |
 |
|
|
!niewesolypagorek
|
Dodany dnia 07-09-2008 19:05
|
VIP

Ranga: Śmiertelna Relikwia
Punktów: 10408
Medale:
|
Według mnie pOok3mOnq! są żałosne... nie podoba mi się tego rodzaju pisownia. Emoty lubię, jednak, warto zachować umiar. Zdaję sobie sprawę z tego, że ich nadużywam... jednak niektórzy piszą ich o wiele, wiele więcej - nawet ode mnie ;P

|
 |
|
|
~Apostata
|
Dodany dnia 07-09-2008 19:08
|
Użytkownik

Ranga: Zwycięzca TT
Punktów: 277
Medale:
Brak
|
ja kocham i ^^ ale reszta mnie tez okropnie wkurza choc doczytac sie potrafie bez problemu ale emoty lubie jakos mi nie przeszkadzaja
|
 |
|
|
~Harsh Angel
|
Dodany dnia 07-09-2008 19:15
|
Użytkownik

Punktów: 344
Medale:
Brak
|
Szyfry tego typu są lekko wkurzające. Przyjęła się jakaś głupia moda internetowa i smsowa na takie pokemonowe znaki. Nie wiem, to zamiast przecinków, w ramach uzupełnień biednego teksu czy może "bo tak jest trendy"? To dziecinada w stylu pokemonowym.
|
|
~Black Butterfly
|
Dodany dnia 07-09-2008 19:30
|
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Sługa Czarnego Pana
Punktów: 1187
Medale:
Brak
|
Znaczki typu , xF i ^^ lubię. Ale kurna nie cierpię, jak ludzie piszą Loffam, lovvam, sweet, w TyM StYlU, buŚŚ i te inne żałosne rzeczy. Dużo osób używa ---> , i xF ale nie porównujcie ich do PoKeMonÓw i słłitasów, bo nawet nie dorastają im do pięt. Wypatroszyć pokemonowców! |
 |
|