Zbanowany

Dom: Gryffindor
Ranga: Goblin
Punktów: 30
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 02.01.15
Medale:
Brak
|
Ja słucham tak naprawde kazdego gatunku prócz klasycznej,disco-polo i literackiej Najczęściej zdarza mi się słuchać Hip-hopu i Techno.
i wiedzy Krukonów
NAUCZ NAS GRYFFINDORZE!!!
Pozdro dla : lady552, KEHI, Fantastyczna10, Sharon665, _oliwka_12, EvelynBrown, LennyTakes, Cynder, Harry-Potter-Blacku, Severus Snape0,Secretive
|
Użytkownik

Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 93
Data rejestracji: 29.12.14
Medale:
Brak
|
Ja bardzo lubię pop i rock. Czasem słucham muzyki klasycznej. Nienawidzę disco polo i piosenek Justina Biebera.
Gryffindor!
Chroń nas Gryffindorze!!!
''Tak to już bywa, że kiedy człowiek ucieka przed swoim strachem, może się przekonać, że zdąża jedynie srótem na jego spotkonie''
J.R.R.Tolkien
|
Zbanowany

Dom: Slytherin
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 49
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 13.02.15
Medale:
Brak
|
Uwielbiam muzykę z Wysp Brytyjskich oraz Skandynawii. Najbardziej się wgłębiam w "mroczne" odmiany metalu jak death, doom, gothic, black. Uwielbiam również muzykę klasyczną oraz alternatywę brytyjską z późnych lat siedemdziesiątych oraz lat osiemdziesiątych (The Smiths, The Cure, Joy Division, New Order).
Edytowane przez British_Doom dnia 13-02-2015 00:22 |
Użytkownik

Ranga: Goblin
Punktów: 28
Data rejestracji: 24.08.15
Medale:
Brak
|
Głównie rocka alternatywnego i indie, innych gatunków czasem również, jkeśli mi sie spodbają imagine dragons, the neighbourhood, arctic monkeys
Ostatnio wkręciłam się w słuchanie muzyki klasycznej przed snem, pomaga w zaśnięciu 

Edytowane przez wiktorix dnia 01-09-2015 12:05 |
Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Skrzat domowy
Punktów: 20
Data rejestracji: 07.08.15
Medale:
Brak
|
Moim zespołem przewodnim jest Linkin Park,który pozostaje u mnie na pierwszym miejscu od wielu lat :)
Nie obcy mi jest dubstep czy klasyka,jednak spośród tylu wykonawców mam swoich ulubionych,tj.Avicii,Imagine Dragons (Demons <3),One Republic.
Swoją drogą,był ktoś w Rybniku? :)

|