Użytkownik

Dom: Bezdomny
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 43
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 12.05.13
Medale:
Brak
|
Rihannę lubię ale fanką nigdy nie byłam i raczej nie będę. Bardzo lubię jej głos. Ostatnio "gwałcę replay" przy "Man down", świetny numer. |
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Przeciętny Uczeń
Punktów: 179
Data rejestracji: 28.05.14
Medale:
Brak
|
Uwielbiam Rihannę, i wszystkie jej pisenki!!! Mam nadzieję że będzie ich coraz więcej!
-Zawsze
To, że twoja wrażliwość uczuciowa mieści się w łyżeczce do herbaty nie świadczy o tym, że wszyscy są tak upośledzeni.
Ron uniósł wysoko odznakę prefekta.
Matka- Nie wierzę! Nie wierzę! Och, Ron, to cudownie! Prefekt! Jak każdy w naszej rodzinie?
George- A ja i Fred to, co, jesteśmy tylko sąsiadami?
Och, jesteś prefektem, Percy? - zdziwił się jeden z bliźniaków.- Dlaczego nam nie powiedziałeś? Nie mieliśmy pojęcia.
Daj spokój, przecież pamiętam, że coś o tym wspominał powiedział drugi bliźniak. Raz...
Albo dwa...
Chwilę temu...
Przez całe lato...
Nagle wśród ryku pożerających wszystko płomieni Harry dosłyszał piskliwy, żałosny, ludzki krzyk.
-Nieee! To... zbyt... niebezpieczne!-ryknął Ron
Harry zanurkował ku nim. Drako doztrzegł go i wyciągnął rękę. Harry zdołał uchwycić Drako ale zrozumiał że to na nic: Goyle był za ciężki. Spocona dłoń Malfoya wyślizgnęła mu się z ręki.
-HARRY, ZABIJĘ CIĘ, JEŚLI PRZEZ NICH ZGINIEMY!
Najlepszy aktor z Harry'ego Potter'a to... Tom Felton :*****
|
Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Gracz Quidditcha Slytherinu
Punktów: 137
Data rejestracji: 31.05.14
Medale:
Brak
|
Lubię ją, ale bez większych ekscytacji. Ma kawał głosu to fakt, niektóre jej piosenki mają cudowne teksty i wpadają w ucho. Ostatnio chyba o niej przycichło. Mam nadzieję, że wróci z czymś świetnym.