Dom:Gryffindor Ranga: Dorosły Czarodziej Punktów: 882 Ostrzeżeń: 0 Postów: 227 Data rejestracji: 08.10.11 Medale: Brak
Z mojej gimnazjalnej klasy: "Nieustannie pstryka długopisem i wydaje dziwne dźwięki za pomocą warg", "Na kartkówkach wypisuje przepisy na sos czosnkowy", "Pisze listy miłosne do kolegi z ławki", "Dłubie w zębach rogiem podręcznika".
-Etienne, nie sądzę, by monsieur Jeanowi potrzebne były twoje nauki, a zwłaszcza zarozumiałość!- włączył się Henri de Bar. - Jeśli już, być może to ty powinieneś nauczyć się od niego skromności.
-Dogadałeś się z moim bratem? - spytał Sancerre, marszcząc nos.- Dlaczego zawsze mówicie mi to samo, jakbyście mieli we dwóch jedne usta?
De Bar wyprostował się, nic więcej nie dodając.
-Panowie, proszę was, nie kłóćcie się z mojego powodu- poprosił Ian, który wciąż nie mógł się nadziwić przyjaźni między tak różnymi-zarówno z charakteru, jak i z wyglądu- rycerzami.
Sancerre uśmiechnął się.
-Och, ja i Henri kłóciliśmy się od zawsze, nawet wtedy, kiedy on był giermkiem mojego brata, a ja - giermkiem mojego kuzyna. A i tak to ja miałem zawsze ostatnie słowo.
-A ja miałem rację- odparł spokojnie de Bar.
Sancerre spojrzał na niego takim wzrokiem, że zarówno Ian jak i Grandpre uśmiechnęli się.
Dom:Gryffindor Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu Punktów: 1807 Ostrzeżeń: 1 Postów: 725 Data rejestracji: 19.10.11 Medale: Brak
1. Uczeń zaśpiewał głośno "Mazurka Dąbrowskiego" na lekcji muzyki.
2. Poproszony przez nauczyciela o zeszyt zawołał "japi*dole, no!".
3. Na lekcji religii zamiast się modlić klęczał i wznosiło oczy do nieba.
Dom:Gryffindor Ranga: Właściciel Pamiętnika Punktów: 101 Ostrzeżeń: 0 Postów: 30 Data rejestracji: 29.08.11 Medale: Brak
Ja w życiu dostałam mało uwag , ale coś się znajdzie :
,, Próbuje wyskoczyć z okna na lekcji angielskiego ,,
,, wypisuje listymiłosne do kolegów ,, - wytłumaczeie - po prostu sie pytałam czy idzie do tego samego gimnazjum co ja ;D
,, goni kolege z klasy po czym przeszkadzając i niezwracając uwagi na nauczyciela bije go z całej siły ciężkim przedmiotem ,, - na plasyce - pani próbowała uciszyć klase a jak sie jej to wreście udało to kolega zabrał mi piórnik i zaczełam go z tego powodu gonić
a to mojich znajomych ;p
,, Adam podczas modlitwy przesiada się do koleżanek po czym twierdzi , że szuka materiału na żonę ,,
,, chodzi za nauczycielkami i pokazuje dziwne gesty ,, - chodiło o podkładanie rąk pod pupą nauczycielki ;p
,, składa niemoralne propozycje dziewczyną ,,
,, skacze ze schodów podany o przyczyne powiedział , że musi zwiać przed papierosem ,,
,, odmiawia polecenia nauczycieli, po czym opowiada na lekcji o wielkości jego członka ,,
,, X ogląga dziennik nauczyciela i nie raczy pokazać swojego zeszytu - po czym nie wychowany , wypowiada brzydkie słowa na temat nauczyciela ,,
,, poproszony o namalowanie czegoś zjadł karce twierdząc , że był głodny
,,
,,gwałcił kolegów na przerwie ,, i to chyba dosłownie
,, bije kolege książką zapytay o powód twierdzi , że próbuje go tak poduczyć i cytuje .. - kretynów jednak nic nie nauczy ,,
,,źle sie zachowuje podczas uroczystości szkolnych po czym na lekcji stwierdził , że było bardzo nudnie i nie będzie rozmawiał o takich bzdurach ,,
,, bezczelnie wcina lizaka i nie chce sie podzielić z nauczycielem ,, - uwaga od naszej przezabawnej nauczycielki
,, próbuje podplić szkołe linijką nie korzystając z zapałek przed sobą ,,
,, podpala ławke ,, - uwaga koleżanki w podstawówc
,, pod nieobecość nauczyciela podpala ulotke , kórą wcześniej dostał , po czym twierdził , że tak wygląda lepiej,,
,, poproszony o zademonstrowanie sposobu spedzania swojego wolnego czasu , pokazał gestami , że pali papierosy ,
,,zjada ogień zapytany o powód twierdzi , że potrzebuje czegoś ostrego jak ta koleżanka obok ,,
było jeszcze pare , ale wszystkich nie pamiętam , ale kuzynka opowiadała mi jaką dostli jej koledzy
,, X podpalił szkołe , a Y krzyczał by zabrać komórki i zpie**zać z budy,,
wszystkich fanów Hp oraz wszystkie osoby , które mnie pozdrawiają
To , że coś mi nie wychodzi nie znaczy , że jestem zła
Dom:Gryffindor Ranga: Członek GD Punktów: 497 Ostrzeżeń: 3 Postów: 199 Data rejestracji: 06.11.11 Medale: Brak
'Przyłapana na oglądaniu zawartości teczki nauczyciela w pokoju nauczycielskim. Powiedziała, że szuka książki, która w nieznany jej samej sposób znalazł się w torbie nauczyciela'
Ale była awantura...
- W zamian? [...] - Wszystko...
- Przez te wszystkie lata?[...]
- Zawsze.
Only I, can live forever
Edytowane przez aneczka00402 dnia 19-11-2011 14:20
Dom:Ravenclaw Ranga: Niewymowny Punktów: 1507 Ostrzeżeń: 0 Postów: 489 Data rejestracji: 30.05.11 Medale: Brak
Moja koleżanka dostała dzisiaj: Uczennica grozi, że się zesika.
-Panowie, proszę was, nie kłóćcie się z mojego powodu- poprosił Ian, który wciąż nie mógł się nadziwić przyjaźni między tak różnymi-zarówno z charakteru, jak i z wyglądu- rycerzami.
Sancerre uśmiechnął się.
-Och, ja i Henri kłóciliśmy się od zawsze, nawet wtedy, kiedy on był giermkiem mojego brata, a ja - giermkiem mojego kuzyna. A i tak to ja miałem zawsze ostatnie słowo.
-A ja miałem rację- odparł spokojnie de Bar.
Sancerre spojrzał na niego takim wzrokiem, że zarówno Ian jak i Grandpre uśmiechnęli się.
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.
Drogi UĹźytkowniku, w ramach naszej strony stosowane sÄ pliki cookies. Ich celem jest Ĺwiadczenie usĹug na najwyĹźszym poziomie, w tym rĂłwnieĹź dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawieĹ przeglÄ darki dotyczÄ cych cookies oznacza, Ĺźe bÄdÄ one umieszczane w Twoim urzÄ dzeniu. W kaĹźdej chwili moĹźesz dokonaÄ zmiany ustawieĹ przeglÄ darki dotyczÄ cych cookies - wiÄcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatnoĹci.