Dom:Slytherin Ranga: Przeciętny Uczeń Punktów: 179 Ostrzeżeń: 0 Postów: 46 Data rejestracji: 14.06.14 Medale: Brak
Zaznaczyłam "nie, nigdy", bo jak dla mnie pytanie jest trochę głupie - wiadomo, że na stronie potterowskiej wszyscy kochają Hogwart! Przynajmniej będę inna.
Chociaż jestem od dawna pogodzona z myślą, że list nigdy nie dojdzie - więc teraz chcę zabijać tytany/być ghoulem (tylko żartuję, tym to ja bym nie chciała być)/magical girl'em/demonem-lokajem/ninja z Konohy/alchemikiem/magiem z Fairy Tail... Yep, tyle fandomów i tyle marzeń. ^^ Chociaż takiego lokaja to wolałabym mieć...
I lubię swoją obecną szkołę. Ale do Hogwartu poszłabym w każdym momencie życia, tak myślę. Zbyt dużo wspomnień, marzeń, wiecie o co chodzi. No i Snape <3 (uj, w polskim Hogwarcie ma na nazwisko Gad i żyje ;---; ).
Oczywiście, że chcę dostać list z Hogwartu. To jedno z moich marzeń. Niestety mam już 14 lat... Ciągle jednak wyobrażam sobie moment,w którym otwieram kopertę...
Dom:Gryffindor Ranga: Zwycięzca TT Punktów: 289 Ostrzeżeń: 0 Postów: 99 Data rejestracji: 21.09.13 Medale: Brak
No,niestety jestem o 2 lata za stara,żeby dostać list z Hogwartu,chociaż na urodziny koleżanka dała mi podróbkę mojego wymarzonego papierka(nawet odbiła podpis McGonagall). Szczerze mówiąc,kiedyś śniło mi się,że dostałam list z Hogwartu. Ach,jaka byłam szczęśliwa! Potem jednak zaczęlam się martwić,jak się dostanę na Pokontną,skoro Londyn jest tak daleko. Siostra uspokoiła mnie,że wszystko da się kupić w takim jednym miasteczku w naszej okolicy...
Szkoda,że to był tylko sen... No i oczywiście,że czarodzieje nie istnieją... Gdyby to wszystko było możliwe,byłoby świetnie nawet,jeśli byłabym charłakiem. No,ale trzeba się pogodzić z losem. Wolę brak czarodziejów na tym świecie,niż prawdziwych śmierciożerców.
PS Wybaczcie mi powtórzenia,nie miałam czasu wymyślać synonimów.
- Po co to sprzedajesz? - spytał Mały Książę.
- To wielka oszczędność czasu - odpowiedział Kupiec. - Zostało to obliczone przez specjalistów. Tygodniowo oszczędza się pięćdziesiąt trzy minuty.
- A co się robi z pięćdziesięcioma trzema minutami?
- To, co się chce...
"Gdybym miał pięćdziesiąt trzy minuty czasu - powiedział sobie Mały Książę - poszedłbym powolutku w kierunku studni..."
Dom:Gryffindor Ranga: Zwycięzca TT Punktów: 256 Ostrzeżeń: 0 Postów: 116 Data rejestracji: 17.11.12 Medale: Brak
Gdybym aktualnie dostała list z Hogwartu musiałabym iść na czwarty rok. Pewnie bym sobie nie poradziła bo bym nic nie wiedziała. Ale tak. Nadal marzę o tym, aby dostać ten list. Najpierw bym chyba zawału dostała, potem bym się cieszyła przez kilka dni, a później zastanowiła co tak naprawdę to oznacza. Pewnie zaczęłabym się tym strasznie przejmować. Mam straszny problem z jakimikolwiek zmianami nawet z tak pięknymi jak nauka w Hogwarcie.
Dom:Gryffindor Ranga: Animag Lew Punktów: 545 Ostrzeżeń: 0 Postów: 123 Data rejestracji: 07.11.15 Medale: Brak
No pewnie, że chciałabym otrzymać list z zaproszeniem do Hogwartu. Kto stąd by nie chciał? W końcu stronka jest o Harry'm Potterze. ^_^
Drogi Użytkowniku, w ramach naszej strony stosowane są pliki cookies. Ich celem jest świadczenie usług na najwyższym poziomie, w tym również dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies - więcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatności.