Dom:Gryffindor Ranga: Trzecioroczniak Punktów: 153 Ostrzeżeń: 0 Postów: 19 Data rejestracji: 08.12.09 Medale: Brak
W HP I ZF jest coś takiego jak pokój nagród. No fajne pomieszczenie, fajne, ale co byście dodali? Jak on by wyglądał po waszemu?
Czarodziejka: Proszę o rozwinięcie swoich wypowiedzi. Posty krótkie, niezwiązane z tematem oraz spam będą usuwane.
Edytowane przez Czarodziejka dnia 07-10-2013 22:17
Dom:Gryffindor Ranga: Pierwszoroczniak Punktów: 49 Ostrzeżeń: 0 Postów: 18 Data rejestracji: 28.12.09 Medale: Brak
U mnie był by wielki bez korytarza tylko taki wielki jak Wielka Sala (no może trochę mniejszy). Był by kolorowy i wszędzie były by gabloty na nagrody.I zamiast tych takich filmików o robieniu gry,były by jakieś rzeczy do używania np. miotła do latania i księgi z zaklęciami, że jak na nie naciśniesz możesz nauczyć się nowego zaklęcia, a miotła to tak, że Harry na nią wsiada i lata po całym Hogwarcie. I żeby nie było Marty,ona mnie dobija gram gram i ona przylatuje i mówi coś w tym stylu "W naszym pokoju jest więcej rzeczy do obejrzenia", a i żeby wejścia pilnował Giffard Abbot
MSS: Hmm, istnieje taka zasada jak spacja po znakach interpunkcyjnych.
Edytowane przez malfoj_sam_segz dnia 02-07-2010 01:13
Dom:Ravenclaw Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu Punktów: 1854 Ostrzeżeń: 3 Postów: 476 Data rejestracji: 04.03.10 Medale: Brak
Jak dla mnie powinny tam być jakieś bonusy, takie jak nowe zaklęcia albo hasła do bonusowych portretów itp.
Pozrowinia dla: Lady Cat, Yoyo, Pyflame, Ta sama maggie, Maladie, Mooll, Silencia, Arya, Wióra, Tom Riddle, Hermionka, Lapa, Lori Lemonberry, Lady House, Lena Luna, Lily Potter, Buczek, Bloo, Aniutek96, Pandora, Deprimo Corfingo, Bonnie131, Malkontentka, Polami, Buka, Agnes Black, Imbecile, Ginny004, Robbotto, Ginny Ruda i Narciss.
No i oczywiście ukłony w stronę sprawiedliwej Czary.
Oraz dla wszystkich miłych użytkowników Hogsmeade.
Dom:Gryffindor Ranga: Pięcioroczniak Punktów: 306 Ostrzeżeń: 1 Postów: 137 Data rejestracji: 17.02.10 Medale: Brak
Tak po mojemu??
To byłby ogromy !!! Miałby setki korytarzy, wszędzie hasła do portretów, puchary wszystkich domów, puchary z meczów Quidditcha... No totalnie wszystko, ale pozwolę sobie zacytować koleżankę, bo co do słowa się z nią zgadzam
Herma123 napisał/a:
U mnie był by wielki bez korytarza tylko taki wielki jak Wielka Sala (no może trochę mniejszy). Był by kolorowy i wszędzie były by gabloty na nagrody. I zamiast tych takich filmików o robieniu gry, były by jakieś rzeczy do używania np. miotła do latania i księgi z zaklęciami, że jak na nie naciśniesz możesz nauczyć się nowego zaklęcia,a miotła to tak,że Harry na nią wsiada i lata po całym Hogwarcie.I żeby nie było Marty, ona mnie dobija gram gram i ona przylatuje i mówi coś w tym stylu "W naszym pokoju jest więcej rzeczy do obejrzenia", a i żeby wejścia pilnował Giffard Abbot
Zabrzmi dźwięk fanfar, hymnów i wiwatów
Moja miłość nie ma dna, jak ocean...
Dom:Gryffindor Ranga: Przeciętny Uczeń Punktów: 188 Ostrzeżeń: 0 Postów: 96 Data rejestracji: 17.08.11 Medale: Brak
Taki bonusowy pokój.Hasła do portretów albo wskazówki gdzie można je zdobyć (: No i powiedzmy powiedziełabym sio Marcie i temu głupiemu portretowi!
Harry zerwał się na nogi.Wezbrała w nim wściekłość , jakiej nie czół od swojego ostatniego wieczoru w domu przy Privet Drive.Nie dbał o to , że twarz Snape'a stężała, a czarne czy ciskały groźne błyski.
- Coś ty do mnie powiedział, Potter?
- Powiedziałem, żeby pan przestał mówić o moim ojcu! - krzyknął Harry.
- Wiem kim jesteś.
- O co ci chodzi?
- Jesteś...jesteś czarownicą.
Dom:Gryffindor Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie Punktów: 2519 Ostrzeżeń: 0 Postów: 690 Data rejestracji: 24.09.11 Medale: Brak
Tak... Pokój Nagród jest niezły, te filmiki są świetne, ale lepsze by były jakieś bonusy, nowe zaklęcia ulepszenie grafiki lub coś w tym stylu, bo mi to te wywiady nic nie dawały, a sądzę, ze bonusy i inne takie urozmaiciłyby tę grę.
Od przebiegłości Ślizgonów Kretynizmu Puchonów I Wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów CHROŃ NAS GRYFFINDORZE
Przeskocz do forum:
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska
RIGHT
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.
Drogi UÄÂÄšÄĂĹĄÄšÂytkowniku, w ramach naszej strony stosowane sĂÂĂÂÄÂĂ pliki cookies. Ich celem jest ÄÂÄšÄÄÂĂÂwiadczenie usÄÂÄšÄÄÂĂÂug na najwyÄÂÄšÄĂĹĄÄšÂszym poziomie, w tym rÄÂĂÂĂĹĄĂÂwnieÄÂÄšÄÝ̠dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawieÄÂÄšÄÄÂĂ przeglĂÂĂÂÄÂĂ darki dotyczĂÂĂÂÄÂĂ cych cookies oznacza, ÄÂÄšÄĂĹĄÄšÂe bĂÂĂÂÄÂĂÂdĂÂĂÂÄÂĂ one umieszczane w Twoim urzĂÂĂÂÄÂĂ dzeniu. W kaÄÂÄšÄĂĹĄÄšÂdej chwili moÄÂÄšÄĂĹĄÄšÂesz dokonaĂÂĂÂÄÂĂ zmiany ustawieÄÂÄšÄÄÂĂ przeglĂÂĂÂÄÂĂ darki dotyczĂÂĂÂÄÂĂ cych cookies - wiĂÂĂÂÄÂĂÂcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatnoÄÂÄšÄÄÂĂÂci.