Dom:Bezdomny Ranga: Pierwszoroczniak Punktów: 48 Ostrzeżeń: 0 Postów: 41 Data rejestracji: 02.07.10 Medale: Brak
Aż wstyd powiedzieć, ale gra zacięła mi się już na początku gry, wszystkie postacie unieruchomiły się, a sama plansza skacze po ekranie._Komputer mam dość dobry (kupiony rok temu), więc to raczej nie to, chociaż ostatnio karta graficzna mi się trochę psuła, więc może to?
Proszę pomóżcie
Edytowane przez malfoj_sam_segz dnia 02-07-2010 16:59
Dom:Ravenclaw Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu Punktów: 1854 Ostrzeżeń: 3 Postów: 476 Data rejestracji: 04.03.10 Medale: Brak
Nic ci nie wymyślę, ale może to źle zainstalowana grafika gry? Spróbuj odinstalować i zainstalować ponownie grę. Jeśli to nie to, sprawdź czy płyta jest w dobrym stanie. Możesz jeszcze iść z tym do profesjonalnego informatyka.
Pozrowinia dla: Lady Cat, Yoyo, Pyflame, Ta sama maggie, Maladie, Mooll, Silencia, Arya, Wióra, Tom Riddle, Hermionka, Lapa, Lori Lemonberry, Lady House, Lena Luna, Lily Potter, Buczek, Bloo, Aniutek96, Pandora, Deprimo Corfingo, Bonnie131, Malkontentka, Polami, Buka, Agnes Black, Imbecile, Ginny004, Robbotto, Ginny Ruda i Narciss.
No i oczywiście ukłony w stronę sprawiedliwej Czary.
Oraz dla wszystkich miłych użytkowników Hogsmeade.
Dom:Gryffindor Ranga: Dziedzic Gryffindora Punktów: 5718 Ostrzeżeń: 0 Postów: 229 Data rejestracji: 11.09.08 Medale: Brak
Wydaję mi się, że nikt nie jest w stanie pomóc ci od tak sobie. Jest dużo powodów, przez które gra może ci nie działać. Zbyt słaby sprzęt, uszkodzona płyta, złe zainstalowanie. Wydaję mi się, że tutaj takiej pomocy nie znajdziesz. Najlepsze rozwiązanie podsunął muchor - spróbuj grę zainstalować jeszcze raz, a gdy to nie pomoże, zwróć się do specjalisty. Pamiętaj jednak o granicy - jeżeli gra jest ściągnięta może cię to wiele kosztować.
Moje życie realizuje się w muzyce, a każdy jej objaw jest dla mnie błogosławieństwem. W tej pieśni brzmią zatarte ideały przyjaźni, a w niej przyjaciele - dla nich życie z piedestałów strącam, i śmierci na spotkanie wychodzę...
Musical nie jest filmem, po którego obejrzeniu chcemy zmieniać świat i stawać się lepszymi ludźmi przez zmianę swojej postawy i osobowości - musical ma bawić...
Dom:Bezdomny Ranga: Pierwszoroczniak Punktów: 48 Ostrzeżeń: 0 Postów: 41 Data rejestracji: 02.07.10 Medale: Brak
sprzet nie może byc słaby, rodzice kupili mi kompuetr rok temu!!!
nie,to nie jest pirat,gre dostałam niedawno w takim fajnym pudelku wiec to raczej nie pirat,nie???
Dom:Gryffindor Ranga: Lord Punktów: 820787 Ostrzeżeń: 1 Postów: 1,221 Data rejestracji: 04.10.09 Medale:
Nie ma znaczenia czy pirat[tzn nawet oryginał scrackowany] czy oryginał, bo scrackowany plik wykonywalny omija zabezpieczenia, a Harry jest zabezpieczony tylko zwykłym SafeDisc, który jest łatwy do ominięcia.
Jeśli tak dzieje się w innych grach, to padły pamięci na karcie graficznej, tzn. przegrzewają się. Pozostaje więc kupno chłodzenia na pamięci(np Accelero S2) i założenie radiatorów na pamięci lub wymiana karty.
Kangurek jest mało wymagający. Zapuść parę razy 3DMarka i sprawdź czy też krzaki wyskakują.
OF MY DESIGN SO STRANGE
AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS
Techno jest w podziemiu...!
Legacy of Detroit Techno | Jeff Mills | Underground Resistance | Cybotron Moshic Akbar! Viva La Underground!
Nie,_niema tak w innych grach,_np. w "Kangurku Kao'' tak się nie robi. Zrobiłam tak jak mi poradziliście (wyrzuciłam i znowu wgrałam) i nic,_dalej to samo.
Edytowane przez malfoj_sam_segz dnia 02-07-2010 18:04
Dom:Gryffindor Ranga: Przeciętny Uczeń Punktów: 179 Ostrzeżeń: 1 Postów: 102 Data rejestracji: 03.12.11 Medale: Brak
niewiem ja mam na ps2 ale kuzyn miał za słaby komp i mu nie whodziło no i tyle nie grał
Przeskocz do forum:
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska
RIGHT
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.
Drogi Użytkowniku, w ramach naszej strony stosowane są pliki cookies. Ich celem jest świadczenie usług na najwyższym poziomie, w tym również dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies - więcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatności.