Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Mugol
Punktów: 4
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 03.09.10
Medale:
Brak
|
Chciałbym wam dzisiaj polecić fenomenalną piosenkarkę, Amy MacDonald. Swą karierę rozpoczęła 5 lat temu, śpiewała wtedy w niektórych kafejkach i pubach. Spotykała się z przychylnymi opiniami, toteż wysłała dema do wytwórni płytowej. Na scenie zadebiutowała w 2007 roku, śpiewając piosenkę "This is the Life". Było o niej dosyć głośno, bowiem singiel okazał się hitem. Kolejne utwory co prawda niżej się klasyfikowały, ale również były na wysokim poziomie. W 2010 roku światło dzienne ujrzało "Don't Tell Me That It's Over" - mój ulubiony wykon piosenkarki.
Potem długo, długo nic, aż w końcu... powróciła z kolejną piosenką, "Slow it down". Z pewnością ją kojarzycie. Ta gitarka współgra z jej magicznym, czarującym głosem.
Może kiedyś zetknęliście się z jej singlami? Które wam najbardziej wpadły do gustu? A może to nie jest wasz gatunek muzyki?

Ranga: Lord
Punktów: 820787
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 04.10.09
Medale:
|
No, kolejna wokalistka, która niczym nie może się wyróżnić. Kompozycje utworów takie sobie, głos jest nawet, ale... co z tego, że OK głos, skoro same utwory są nudne?
YET A WORLD
OF MY DESIGN
SO STRANGE
AND SO FAMILIAR
BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE
ONE CONSTANT REMAINS
CHAOS
Techno jest w podziemiu...!
Legacy of Detroit Techno | Jeff Mills | Underground Resistance | Cybotron
Moshic Akbar! Viva La Underground!
|
Użytkownik

Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2599
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 16.07.12
Medale:
Brak
|
Amy MacDonald usłyszałam kilka lat temu w radiu 
bardzo przypadła mi do gustu świetnie gra na gitarze.
nie znam za bardzo jej utworów, ale cenię ta wokalistkę.
moje ulubione piosenki to This is the life i Mr Rock & roll.
Chciałabym wszystkich serdecznie przeprosić - zwłaszcza RazoraBMW, Asika i Toma Riddle'a, a także wszystkich innych, którzy zostali zapoznani z informacją o rzekomej śmierci jednej z użytkowniczek - Machete. To co pisałam/mówiłam było wyjątkowo dziecinne i głupie i chcę za to przeprosić.
Odchodzę także z Hogsmeade, już nie będę wracać.
|
Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Ranga: Prefekt Ravenclawu
Punktów: 450
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 15.09.14
Medale:
Brak
|
A mnie się bardzo podoba jej piosenka Slow It Down, jak ją usłyszałam to od razu ściągnęłam na telefon i przez kilkanaście dni słuchałam non-stop. |