· Ponowne Urodziny |
~HagridPL
|
Dodany dnia 29-07-2013 19:32
|
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 401
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 06.08.12
Medale:
Brak
|
Jeśli miał/a byś szanse urodzić się na nowo to jak byś wyglądał/a, gdzie mieszkał/a, jakiej płci byś był/a, i jak byś się nazywał/a?
np. Ja jak bym mógł To był bym wysoki, szczupły, miał bym czarne włosy i dalej był bym chłopakiem. Mieszkał bym w Angli/USA i miał bym na imię Taylor. [Nie pytać czemu, podoba mi się to imie]
A jeżeli wam się podoba tak jak jest teraz to możecie nic nie pisać 
"Harry potter w jednym słowie: Klej" -Robbie Coltrane

Edytowane przez HagridPL dnia 29-07-2013 19:33 |
 |
|
|
~Miecio
|
Dodany dnia 29-07-2013 21:34
|
Użytkownik

Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 147
Data rejestracji: 25.12.12
Medale:
Brak
|
Hmm, nadal byłbym facetem, nadał bym miał długie włosy (do pasa-jak teraz), nadal bym słuchał muzyki metalowej i folku. A co bym zmienił? Miejsce urodzenia na Anglie, albo Irlandie. Poprawił bym trochę swoją wątpliwą urodę. No i nie wiem co jeszcze..., jak coś mi przyjdzie do głowy to dam znać=)
|
!mniszek_pospolity
|
Dodany dnia 03-08-2013 16:59
|
VIP

Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 256094
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 15.12.12
Medale:
Brak
|
Gdyby istniała taka możliwość, to dalej chciałbym być mężczyzną ( banalnie to brzmi, ale cóż ), nadal mieszkałbym w Polsce - no, może być Argentyna lub Hiszpania, chciałbym zostać zawodowym piłkarzem, ale nie gwiazdą pokroju Ronaldo czy Messiego - gdzież prywatność ? Starczyłaby mi popularność i umiejętności Juana Sebastiana Verona. Częściej chodziłbym do kina, teatru, kontynuował kurs nurkowania itd...Ach, pomarzyć dobra rzecz Za marzenia nie trzeba płacić i nie są karalne
|
~kakat40
|
Dodany dnia 06-09-2013 15:39
|
Użytkownik

Ranga: Członek GD
Punktów: 505
Data rejestracji: 08.08.13
Medale:
|
Ja bym dalej była dziewczyną, miałabym ok 1,60 wzrostu. Byłabym chuda. Miałabym długie, rude włosy. Mieszkałabym albo w USA, w LA albo Nowym Jorku albo w Meksyku lub Francji albo we Włoszech (na pewno nie w Polsce) A na imię miałabym Maja. Urodziłabym się 20 maja. Byłabym architektem i dobrze bym grała na basie  |
 |
|
|
~Bella Muerte
|
Dodany dnia 09-09-2013 22:46
|
Użytkownik

Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1246
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 11.03.10
Medale:
|
jak byś wyglądał/a
Byłabym nadzwyczajnie atrakcyjną kobietą, 90-60-90 (czy jakoś tak : 0 )
Aksamitne jasnoblond loki i jasnoniebieskie tęczówki, blada karnacja.
gdzie mieszkał/a
W Mełgwi. ; F . Albo w Moskwie.
i jak byś się nazywał/a?
Nazywałabym się... Mantra!
Mantra Mantrova. < 3
|
|
~Bou
|
Dodany dnia 13-09-2013 18:46
|
Użytkownik

Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2195
Data rejestracji: 27.04.10
Medale:
Brak
|
Mieszkałabym w Polsce, w Głogowie ( to rodzinne miasto mojej mamy). Byłabym dziewczyną o imieniu Laura i miałabym czarne długie włosy i zielone oczy. (Ach, jakie to by było piękne!) I zostałabym w przyszłości archeologiem ( nawet w moim prawdziwym życiu to niemożliwe...jestem za mało ambitna.. )
|
~Klaus
|
Dodany dnia 12-01-2014 18:23
|
Użytkownik

Ranga: Przeciętny Uczeń
Punktów: 170
Data rejestracji: 16.12.13
Medale:
Brak
|
Rudy albo blondyn.Niebieskie albo zielone oczy.
W połowie irlandczyk w połowie niemiec mieszkający w Dublinie.
Nazywałbym się wtedy Donovan Wilhelm O'Bryan.
|
~Ginny Zabini
|
Dodany dnia 30-01-2014 15:56
|
Użytkownik

Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 417
Data rejestracji: 29.12.13
Medale:
Brak
|
Miałabym rude włosy do pasa, duże, zielone oczy, byłabym wysportowana i miałabym mniejszy nos. A, i nadal byłabym dziewczyną.
Miłość jest jak kwiat, gdy o nią dbamy rozkwita i staje się piękniejsza.
Lecz gdy zostawiamy ja samej sobie obumiera i zanika.
Pozdrawiam Veronikę Astorię Malfoy, Hermionę Riddle \555555] , Martę Black i [color=#cc6633 ]]AdamKra
[/color]
I LOVE Saphira!!
,, Na początku były smoki: dumne, groźne i niezależne. Ich łuski lśniły jak klejnoty i każdy, kto na nie spojrzał, czuł rozpacz, bo wspaniała i straszliwa była ich uroda''
],, Dziedzictwo''
|
 |
|
|
~mulan183
|
Dodany dnia 30-01-2014 19:29
|
Użytkownik

Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 91
Data rejestracji: 05.01.13
Medale:
Brak
|
Hm...Miałabym długie ciemnobrązowe włosy. Była bym chudą dziewczyną, o piwnych oczach i mieszkałabym w Niemczech. i miałabym same szóstki z matmy, o czym na razie mogę tylko marzyć   |
 |
|
|
~lilyy
|
Dodany dnia 30-01-2014 20:04
|
Użytkownik

Ranga: Uczestnik Klubu Ślimaka
Punktów: 488
Data rejestracji: 20.08.11
Medale:
Brak
|
Gdybym miała taką szansę, byłabym dziewczyną ( sorry, boys), mieszkałabym w Szkocji lub Anglii i miała na imię Lily lub Jamie ( ciężko mi wybrać, lubię oba ).
Jakbym wyglądała ? Hmm- byłabym raczej drobniutka, miała idealne proste nogi i długie, ciemne włosy.
Fajne pytanie 

[chętnie popiszę z jakimś Potteromaniakiem]
|
 |
|
|
~AngieCh
|
Dodany dnia 05-12-2015 13:06
|
Użytkownik

Ranga: Młody Czarodziej
Punktów: 790
Data rejestracji: 01.08.14
Medale:
Brak
|
Reinkarnacja zawsze mnie fascynowała i zastanawiałam się kim byłam w poprzednim życiu. Słyszałam, że ludzie, którzy mają dobrze w teraźniejszym życiu, w poprzednim mieli bardzo ciężko i na odwrót. Jednak gdyby istniała możliwość wyboru kim chce się być w następnym wcieleniu to chciałabym być księżniczką. Spokojnie, nie zatrzymałam się w rozwoju Po prostu zawsze fascynowała mnie monarchia, a szczególnie ta w Księstwie Monaco. Chciałabym zobaczyć, choć przez chwilę, jak to jest naprawdę być najważniejszą osobą w tym kraju (mimo, iż jest ono mniejsze od nie jednego miasta). Oczywiście jak najbardziej mogłabym również spróbować rządzić Wielką Brytanią, tylko do tego dochodzi jeszcze Kanada, Australia i setki innych państw, dlatego to byłoby zdecydowanie zbyt trudne dla mnie. Ale takie małe księstwo...czemu nie? Spróbować nie zaszkodzi, może bym to pokochała, a może znienawidziła raz na zawsze i spędzałabym całe dnie modląc się, by znów być zwykłą Angie 
|
|
~LilyPotter
|
Dodany dnia 10-12-2015 17:27
|
Użytkownik

Ranga: Horkruks
Punktów: 7311
Data rejestracji: 21.05.10
Medale:
|
Jestem zadowolona ze swojego żywotu na tyle, ze spokojnie mogłabym się urodzić jeszcze raz w mojej okolicy, byleby mieć rude włosy od urodzenia, a nie od farbowania. A jeżeli nie moja mieścina, to Kraków. Albo Poznań. Z zagranicznych - jakieś miasteczko niedaleko Moskwy, albo gdzieś w Irlandii, gdzie nikomu bym nie zawadzała.
Co do imienia - nie lubie go, ale z drugiej strony nie wiem, czy odnalazłabym się pod innym. No, może jako Klara byłoby okej. Albo Ewa. Małgorzata jest za długa i zbyt mało praktyczna, a co do obcych imion - nie mam pomysłu, nie chcę być tylko Saszą, tyle wystarczy.