Hogsmeade.pl na Facebook
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska
Strona GłównaNowościArtykułyForumChatGaleriaFAQDownloadCytatyLinkiSzukaj
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło!
Shoutbox
Musisz się zalogować, aby móc dodać wiadomość.

^N F 09-05-2025 23:32

Nie wiem, wysłałam, chyba
`RazorBMW F 09-05-2025 23:30

a sie naumialem, za to mozesz se dodac bo nick ten sam jakby cos. prywatne wiadomosci -> dodaj znajomego
^N F 09-05-2025 23:29

Nie skończą, bo money, money, money. Ja discorda używam, ale to dalej dla mnie czarna magia, jak mi kolega z pracy wysłał wiadomość, to nie umiałam jej odczytać xD
`RazorBMW F 09-05-2025 23:27

e, pan boomer sie nauczyl discorda obslugiwac, szokujace O_o
`RazorBMW F 09-05-2025 23:27

Niech to skoncza kiedys bo tego za duzo, naprawde. Wiecznie nie mozna tego wszystkiego robic.
^N F 09-05-2025 23:26

A ja w niedzielę idę na Thunderbolts, bo ponoć spoczko
`RazorBMW F 09-05-2025 23:18

Masz tu NIERa na noc, jak chcesz wiecej to wiesz gdzie pisac iksde https://www.youtu.
..qlxaFkUxgg
`RazorBMW F 09-05-2025 23:16

Nowy Papaj nie ma chwilowo potencjalu do memow, eh, nie to co 2137
`RazorBMW F 09-05-2025 23:15

Marwel podobnie. Nawalili produkcji? To powodzenia w znalezieniu czasu by to ogladac wszystko bo przeciez 23343434234 produkcji
^N F 09-05-2025 23:11

A idź Ty xD
`RazorBMW F 09-05-2025 23:10

star warsy fuj ale jako marka teraz iksde A bylem fanem lol
^N F 09-05-2025 23:10

No to mi się nie spodoba. Aktualnie ogrywam Jedi:Survivor
`RazorBMW F 09-05-2025 23:09

A tam, ludzie nie lubia tur a nagle Claire im sie spodobalo haha. xD
^N F 09-05-2025 23:08

Dobra tam, wiem, ale tury były szybko, że się ich nie widziało, jak się mrugało xD
`RazorBMW F 09-05-2025 23:07

BG zawsze bylo turowe, co tym, w starych mialas tury tylko niewidzialne. W Claire masz i tak... gre prawie rytmiczna w trakcie walki IKSDE
^N F 09-05-2025 23:07

Jak system walki turowy to żegnam. BG3 mi tak kuźwa zniszczyli, że no nie przeskocze tego systemu walki. A z Ciebie to francuz się zrobił Rozbawiony
`RazorBMW F 09-05-2025 23:06

Claire Obscure ex_pedition 33? Generalnie mozesz nie lubic systemu walki ale TEN ARTYZM. TE KOLORY. BELLE EPOQUE!
^N F 09-05-2025 23:06

O, na jakich? Ja na Balatro zawsze rycze, jak przegrywam :C xD
`RazorBMW F 09-05-2025 23:04

poryczalem sie na DWOCH grach w tym roku. Trzydziestoparolat
ek Fantastyczny wynik. Chcialbym umiec spiewac po francusku : (
^N F 09-05-2025 23:04

E, a w gierkę grałeś? Fajne to?

Aktualnie online
Hogsmeade wita:
orehu
jako najnowszego użytkownika!

» Administratorów: 8
» Specjalnych: 60
» Zarejestrowanych: 76,999
» Zbanowanych: 1,628
» Gości online: 839
» Użytkowników online: 0

Brak użytkowników online

» Rekord OnLine: 5422
» Data rekordu:
10 September 2024 23:44
Zobacz temat
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska :: Forum
» Pozostałe
»» Dyskusje wszelakie
»»» Rzeczy z Harrego Pottera na urodziny
Drukuj temat · Rzeczy z Harrego Pottera na urodziny
~Adii321 F
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 14-08-2017 14:16
Użytkownik

Awatar

Dom: Bezdomny
Ranga: Charłak
Punktów: 5
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 14.08.17
Medale:
Brak

Hejka
Ostatnio ogarnęła mnie mania kupowania różnych tanich rzeczy na aliexPress Uśmiech

Za około miesiąc moja dziewczyna ma urodziny. Chciałbym kupić jej coś fajnego, a zarazem taniego bo jeszcze nie zarabiam Smutny Pomyślałem o jakichś rzeczach związanych z Harrym Potterem, gdyż jest zagorzałą fanką Uśmiech

Pytanie do Was:
Dziewczyna ma urodziny 11 września, więc bardzo by mi zależało żeby w przeciągu 3 tygodniu doszło.
Dlatego czy ktoś zamawiał może, którąś z tych rzeczy od tych sprzedawców i jeśli tak to jak długo mu szła?

Naszyjnik jaki nosiła Luna z Insygniami Śmierci.

Sprzedawca: https://goo.gl/uc7CLr

Różczka

Sprzedawca: https://goo.gl/dLyJDV

Plakat z Harrym

Sprzedawca: https://goo.gl/StBGYF

Jeśli ktoś jest również w posiadaniu, którejś z tych rzeczy proszę o opinie dotyczące jakości powyższych rzeczy Uśmiech
Wyślij prywatną wiadomość
#Ginny Evans F
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 15-08-2017 00:44
Newswoman

Awatar

Dom: Gryffindor
Ranga: Wybraniec
Punktów: 8057
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 25.08.08
Medale:
Medal Medal

Ja sama na aliexpress nigdy nic nie kupowałam, więc tutaj nie doradzę. Ale mam podobny wisiorek jak ten z pierwszego linka, kupiony na allegro kilka lat temu i trzyma się dobrze Oczko

Z innych pomysłów to akurat dzisiaj dowiedziałam się, że w New Yorkerze sprzedają bluzę i dresy z motywem HP i dziewczyny mówiły, że w Sinsayu są (albo były) też koszulki.

Możesz też spróbować kupić jakieś gadżety, albo bizuterię na fejsie. Teraz nie jestem w temacie, ale jeszcze niedawno było dużo takich fanpejdży sprzedających fandomowe gadżety. Jeden, który kojarzę to https://www.faceb...e/?fref=ts

Andrew Rowan, Center for Animals and Public Policy, Tufts University

Edytowane przez Ginny Evans dnia 15-08-2017 00:50
^raven F
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 15-08-2017 09:39
Administrator

Awatar

Dom: Bezdomny
Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -1
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 03.01.13
Medale:
Medal

Dziewczyna ma urodziny 11 września, więc bardzo by mi zależało żeby w przeciągu 3 tygodniu doszło.

A zwróciłeś uwagę na terminy, które są napisane przy tych produktach? Dostawa w ciągu 28-56 dni. Zamów jej tam lepiej coś na święta Oczko

Serio, może te produkty są ładne i niedrogie (chociaż nie widzę kosztów przesyłki), natomiast nie ryzykowałabym w sytuacji, w której zależy Ci na czasie. Na polskich stronach też można kupić dużo różnych gadżetów z HP, wystarczy chociażby zajrzeć na allegro albo przez wyszukiwarkę poszukać odpowiednich portali. Na Twoim miejscu spróbowałabym poszukać w Polsce.

Jeśli będziesz szukał na allegro, sprawdzaj dokładnie terminy dostawy, bo zdarza się, że gdzieś małym druczkiem są dopisane informacje o wysyłce z Chin, która też trwa strasznie długo.

Everything is catching up with me
I awake to find I'm not at all where I should be
And it feels I'm getting to the end
And it's hard to figure out what's real and what's pretend

ZYCIĘŻĄ CI, CO NIENAWIŚCIĄ SILNI SZYDZĄ Z INNYCH

I'm not living, I'm just killing time.

Alergia. Na życie.
~Julix F
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 16-08-2017 13:23
Użytkownik

Awatar

Dom: Gryffindor
Ranga: Goblin
Punktów: 39
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 28.07.16
Medale:
Brak

Ja kupowałam przez aliexPress m. in. breloczek z HP, przyszedł za 2 tygodnie, wszystko w porządku. Ale czasami rzeczy przychodzą dopiero za miesiąc, w każdym razie jeszcze nic mi nie zaginęło. Oczko

Może kup Mapę Huncwotów lub zrób ją sam? Są też fajne notesy z moondrive z serii HP, niestety nie za tanie, ale wykonanie bardzo dobre. Mam z Gryffindoru, kolor jest niestety bardziej malinowy niż szkarłatny, widziałam je w matrasie i empiku. Ja kupiłam w Tesco. Rozbawiony
Przeskocz do forum:
RIGHT
Ustawa dotycząca używania ciasteczekDrogi Użytkowniku, w ramach naszej strony stosowane są pliki cookies. Ich celem jest świadczenie usług na najwyższym poziomie, w tym również dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies - więcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatności.
Zamknij