· Z kim na bal? |
~just_tina
|
Dodany dnia 27-08-2008 20:19
|
Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 417
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
Brak
|
Zawsze zastanawiał mnie Charlie Weasley. Polegam na swojej wyobraźni bo tam jest ładniutki albo Teddy Lupin - skoro to metamorfomag to też musi być ładniutki! Oczywiście jeśli byliby w moim wieku albo max 5 lat starsi. Większe różnice nie będą uwzględniane. Ale jeśli chodzi o czwartą część to Harry mógłby być (To chyba przez te długie włosy Daniella... Kocham dłuższe włosy u chłopaków - no cóż zrobić...)
|
!Tonks2812
|
Dodany dnia 27-08-2008 20:38
|
VIP

Dom: Ravenclaw
Ranga: Dziedzic Ravenclaw
Punktów: 6047
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 25.08.08
Medale:
|
Syriusz napisał/a:
pewnie wybrałbym jakąś laske, nawet gdyby była najgłupsza w całym Hogwarcie. Tak to jest my faceci nie myślimy mózgiem.
Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie.
Syriusz, zdanie z mojego podpisu idealnie pasuje do tego co właśnie napisałeś ;]
A co do tematu to moi ulubieni bohaterowie czyli boski Syriusz i fenomenalny Albus odpadają 
więc musiała bym zadowolić kimś innym. Wiadomo, czekałabym aż zaprosi mnie jakiś chłopak, ale gdybym miała wybierać to chyba tak jak większość dziewczyn wybrałabym Draco ;] nie mam za bardzo pomysłu na nikogo innego...

|
 |
|
|
~Lady_Van_Tassel
|
Dodany dnia 27-08-2008 21:08
|
Użytkownik

Ranga: Zastępca Dyrektora
Punktów: 3817
Medale:
Brak
|
pewnie wybrałbym jakąś laske
Bym sie dziwiła gdybyś poszedł z chłopcem 
Ja bym poszła najchętniej z Georgem Weasleyem Dlaczego?? Bo jest przystojny, zabawny i napewno bym się nie nudziła
|
 |
|
|
~mistake
|
Dodany dnia 22-09-2008 18:27
|
Użytkownik

Dom: Hufflepuff
Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2208
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 13.09.08
Medale:
Brak
|
Ja bym chciała pójść z jednym z bliźniaczków...ich poczucie humoru mnie poraża...W grę wchodzi też Harry, te jego długie włosy są takie sexy nie no żartuję ale akuracik w IV części fajne wyglądał! |
 |
|
|
~Augurey
|
Dodany dnia 22-09-2008 20:31
|
Użytkownik

Ranga: Dorosły Czarodziej
Punktów: 856
Medale:
Brak
|
Kurczę! Widzę, że Draco tutaj jest bardzo rozchwytywany, prawie w każdym poście wskazywany jako "idealny partner". No to i ja nie będę inna, i powiem, że chyba właśnie jego bym wybrała (ojj... przedawkowało się FF z Draconem w roli głównej). A jeśli nie on, to albo Cedrik, albo bliźniacy, albo jakiś inny przystojny i wspaniały uczeń Hogwartu, którego cech, imienia etc. niestety nie poznaliśmy. ^^
Ooo! Zapomniałabym. Przecież panowie Bill i Charlie Weasley też są ciekawi. No i Syriusz oczywiście ;P
Edytowane przez Augurey dnia 22-09-2008 20:33 |
 |
|
|
~Cally
|
Dodany dnia 22-09-2008 20:36
|
Użytkownik

Ranga: Prefekt Slytherinu
Punktów: 440
Medale:
Brak
|
Kiedyś powiedziała bym bez zastanowienia że z Draco, teraz już nie. Właściwie to bym poszła z jego kolegą, którego nie mieliśmy jeszcze przyjemności zobaczyć w filmie, zobaczymy dopiero za rok, jak na razie znamy go jedynie z opisu z książki, ale i tak przecież to się liczy najbardziej, a nie aktor.
No więc ja bym poszła najchętniej z Blaise'm Zabini'm. Dlaczego z nim? Cóż historia jest długa i nie ma sensu tłumaczyć, po prostu z nim i tyle.
"Przez wszystkie te tysiąclecia ludziom nie udało się rozgryźć zagadki, jaką jest miłość. Na ile jest sprawą ciała, a na ile umysłu? Dlaczego związki doskonałe się rozpadają, a te pozornie niemożliwe trwają w najlepsze? Ludzie nie znaleźli odpowiedzi na te pytania i ja też ich nie znam. Miłość po prostu jest albo jej nie ma (...)"
|
 |
|
|
~BellatrixLestrange
|
Dodany dnia 22-09-2008 21:13
|
Użytkownik

Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1269
Medale:
Brak
|
Z kimś z kim będzie można dobrze się zabawic (czytaj: Fred lub George). W końcu to bal, prawda? Oboje mają poczucie humoru, są sympatyczni i - moim zdaniem - świetnie tańczą. A co do tego, czy pierwsza bym odważyła się zaprosic chłopaka na bal, to odpowiedź brzmi: tak. Nawet jeśli mi odmówi - co z tego? |
 |
|
|
~Dorkas
|
Dodany dnia 22-09-2008 21:25
|
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Przeciętny Uczeń
Punktów: 166
Data rejestracji: 04.09.08
Medale:
Brak
|
Gdybym miała wybierać wybrała bym Rona albo Lee albo jednego z Bliźniaków. Czemu, bo to najfajniejsi chłopacy. |
 |
|
|
~Penelope
|
Dodany dnia 23-09-2008 16:50
|
Użytkownik

Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -159
Ostrzeżeń: 3
Medale:
Brak
|
Mhm.. Jakieś jedyne trzy odpowiedzi, że z Cedriciem? Myślałam, że będzie więcej.. A Draco.. Matko.. Ile tych odpowiedzi było? Duużo. Fred i George.. Też mnóstwo odpowiedzi.. 
Ja jednak, czekałabym na zaproszenie któregoś z chłopców, ale jeśli dostałabym ich na tyle dużo, by wybierać, wybrałabym Cedrica (zaznaczając,że by mnie zaprosił ).. Kiedyś napisałabym: Fred. Ale to nie te czasy .^^ Jakiś miesiąc temu odpowiedziałabym: Bill Weasley.. Ale to już było. ^^ Draco? Cały szmat czasu temu.. Harry? Jeśli chodzi o czwartą część, to Harry byłby dla mnie za głupi i niezbyt "czuły" emocjonalnie, lub inaczej: za mało doświadczony. ;-) Więc.. Zdecydowanie i napewno ( ) Cedric Diggory.
Miłość, która się zmienia nie jest miłością. Miłość jest jak nieusuwalne znamię, przetrwa burze i nigdy nie zadrży. Miłość nie zmienia się z czasem, w ciągu godzin czy tygodni, ale potwierdza się, nawet u progu przeznaczenia.
___William Shakespeare
|
 |
|
|
~Rewolucja
|
Dodany dnia 23-09-2008 19:13
|
Użytkownik

Ranga: Dyrektor Hogwartu
Punktów: 4576
Medale:
Brak
|
Fred, rzecz jasna! Albo Georg.
Mają cudowne poczucie humoru i na pewno świetnie tańczą. Może nie są najbogatsi, ale są świetnie wychowani i cudowni. Przystojni i ogólnie spełniają się nawzajem 
Jeśli nie żaden z nich, to oczywiście Draco Malfoy ;-)
z chłopakami piję wino!
|
 |
|
|
~Upiorzyca
|
Dodany dnia 23-09-2008 20:34
|
Użytkownik

Ranga: Sługa Czarnego Pana
Punktów: 1105
Medale:
Brak
|
Ja bym chętnie poszła na bal z którymś z bliźniaków a dlaczego? Bo mają poczucie humoru i na pewno świetnie bym się z nimi bawiła.
 |
|
|
~Villemo
|
Dodany dnia 05-10-2008 08:58
|
Użytkownik

Ranga: Młody Czarodziej
Punktów: 791
Data rejestracji: 04.10.08
Medale:
Brak
|
A moim wybrankiem na bal zdecydowanie byłby Adrian Pucey. Po pierwsze uwielbiam Ślizgonów i czarne charaktery ^^ Po drugie lubię Quidditch (a zawodników jeszcze bardziej). A po trzecie, to czy on nie jest słodki??? 
I niech mówią " Słodka Idiotka " ...
Bo mam marzenia z których nie wyrastam .
Niech mówią " Naiwna Dziewczynka " .
Niech mówią ...
Ludzie bez serca, bez marzeń ....
|
 |
|
|
~Shemya
|
Dodany dnia 05-10-2008 19:37
|
Użytkownik

Ranga: Niewymowny
Punktów: 1628
Data rejestracji: 14.09.08
Medale:
Brak
|
Ja bym poszła z tym, który by mnie zaprosił ;p To facet powinien zapraszać 
|
|
Dodany dnia 06-10-2008 11:05
|
Gość

Dom: Bezdomny
Ranga: Mugol
Punktów: 0
Data rejestracji: ...dawno, dawno temu.
Medale:
Brak
|
Z jakąś piękną niewiastą, która będzie ode mnie młodsza o 1 rok lub 2 lata . Może nie będę oryginalny, ale bardzo ładna jest Cho. Luna w sumie też nie najbrzydsza, ale wtedy wyzywali by mnie "Pomyloony". 
Edytowane przez Ariana dnia 06-10-2008 15:04 |
 |
|
|
~czarodziej
|
Dodany dnia 06-10-2008 15:50
|
Użytkownik

Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 218
Data rejestracji: 02.10.08
Medale:
Brak
|
ja oczywiście z Fredem a gdyby wpuścili Syriusza to oczywiście to on by był moim partnerem^^ w ostateczności Ron ;p |
 |
|
|
~Dracon500
|
Dodany dnia 06-11-2008 07:28
|
Użytkownik

Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -526
Data rejestracji: 06.11.08
Medale:
Brak
|
Hmmmmm może z Cho Chang ale pewnie by się nie zgodziła to pewnie z jakąś dziewczyną z mojego domu 
|
~Vampirzyca
|
Dodany dnia 06-11-2008 14:22
|
Użytkownik

Ranga: Niewymowny
Punktów: 1667
Medale:
Brak
|
Kto chce pójść na bal z Draconem?
*macha łapką jak opętana*
Ja, ja, ja...! Mnie wybierz, mnie!
No, ba! że z Draczem. On jest... No cóż, naczytało się ficków, co nie?
 |
|
|
~Nyaa
|
Dodany dnia 06-11-2008 14:31
|
Użytkownik

Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 238
Medale:
Brak
|
Jeżeli miałabym pójść na bal, z którymś z bohaterów z HP, to... Załamałabym się =P Nie ma takiego, który by mi odpowiadał, po prostu. Ale żeby nie było, że jestem wybredna to wybieram Cedrika =D Jest nie przeciętnej urody mężczyzną, wydaje się być inteligentny. Nie bez powodu Czara Ognia wybrała go jako reprezentanta Hogwartu. Zatem i ja go również wybieram. =] |
 |
|
|
~Maladie
|
Dodany dnia 06-11-2008 14:37
|
Użytkownik

Ranga: Opiekun Ravenclawu
Punktów: 3691
Medale:
Brak
|
No cóż... Sądzę, że Dracon Malfoy wyśmiałby mnie, gdybym chciała z nim pójść na Bal Bożonarodzeniowy. Wybieram więc kogoś z mojego domu, np. Terry'ego Boota, bo miał niebieskie oczy i był szatynem.

|
 |
|
|
~Hermione_Granger
|
Dodany dnia 07-11-2008 19:17
|
Użytkownik

Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 160
Data rejestracji: 28.09.08
Medale:
Brak
|
Trudny wybór...Ja na szkolnych imprezach lubię się śmiać ze SWOICH i partnera wpadek przy jakimś poważnym tańcu więc...Potter  |
 |
|